tokyosushi/ blog/

Oaspeti in bucataria Tokyo Sushi

Oaspeti in bucataria Tokyo Sushi

Deja de cațiva ani buni Tokyo Sushi vă bucură cu sushi fie la livrare sau pre-comandă. Nu avem nimic de ascuns. Activînd în open-kitchen, clienții permanent pot privi cum comanda de sushi le este pregatită.
De această dată în bucătaria Tokyo Sushi am avut ca oaspete pe Rodica Rusu. Nu de alta dar, Rodica a dorit foarte mult să pregătească împreună cu bucatarul-șef cîteva porții de sushi. Totuși, la mijloc sunt careva secrete în pregatirea lor. 🙂
Despre cum să ții dieta cu Tokyo Sushi sau să respecți proporțiile de produse pentru a găti niște Tokyo Sushi delicoase citește pe blogul ei, ai linkul chiar aici – www.rodicarusu.com.
De asemenea poți vedea și întreaga galerie foto despre toată vizita ei în bucătăria noastră. 😉

Tokyo Sushi este o rețea Sushi to-go & livarea. Ne gasiți în patru locații din Chișinau, rețeaua magazinelor Fourchette. De asemenea livrăm cele mai gustoase Sushi în raza municipiului Chișinau. Livrarea costă doar 35 de lei în raza Chișinăului dar livrăm și la periferii, prețul diferă în dependență de locație. De la 299 de lei comanda, livrarea de sushi este gratis. Timpul de livrare depinde de numarul de comenzi care sunt în ora în care ați făcut comanda. De obicei e în jur de 60 minute. Cel mai comod e să faceți comanda online, astfel nu veti fi nevoit sa asteptați să vorbiți cu operatorul, doar veți fi informat cînd va ajunge comanda la Dvs.

#welovetokyosushimd ?

06 Dec, 2019
Vin bun cu sushi bun
09 Jan, 2018
Noi oaspeti in bucataria Tokyo Sushi