Categorii produs

Rulouri clasice, sushi roll-uri cu legume, sushi roll-uri vegetariene. Preparăm cele mai variate Sushi in Chișinău. Punem mereu accent pe gustul intens al produselor proaspete si pe îmbinări curioase, dar mereu cu același efect –’’WOW’’. Alege rulouri sushi cu livrare in Chisinau de la TokyoSushi.

TokyoSushi este o garanție a calității si a originalitatii japoneze. Sushi preparate de noi au un mare avantaj, după o masă, nu există senzație de greutate și somnolență. Acest fel de mâncare rafinat este ideal pentru o cină romantică in doi.
Știai ca wasabi îmbunătățește digestia și inhibă dezvoltarea bacteriilor care cauzează cariile dentare? De ce sa nu comanzi atunci cu incredere rulouri sushi cu livrare rapida? Sushi Meniul nostru variază de la sushi vegetarian, cum ar fi sushi roluri cu castraveți si avocado, până la sushi roluri prăjite sau chiar sushi picante, pentru iubitori de ceva mai spicy.

Comanda de sushi Chisinau este potrivită pentru mini petreceri, zile de naștere, evenimente speciale sau chiar pentru o masă de prânz servita la birou. Bucătarii samurai de la Tokyo sushi md isi cunosc bine meseria și prepara mereu cele mai mari si gustoase Sushi in Chisinau cu livrare rapida in 60 min.

Afișez toate cele 108 rezultate