tokyosushi/ blog/

Noi oaspeti in bucataria Tokyo Sushi

Noi oaspeti in bucataria Tokyo Sushi

Oameni frumosi la suflet si chip nu inceteaza sa vina in bucataria TOKYO SUSHI. Evident, noi ii provocam sa gateasca sushi. De aceasta data am fost gazda pentru Maggy Platon. Cu multa ambitie și zambete, Maggy impreuna cu bucatarul-sef au gatit cele mai iubite role TOKYO SUSHI – Philadelphia classic.
Totul s-a intamplat in locatia noastra din centru comercial Grand Hall, supermaketul Fourchette Gourmet. Citeste articolul intreg pe maggyplaton.com.

Tokyo Sushi este o rețea Sushi to-go & livarea. Ne gasiți deja în 5 locații din Chișinau, rețeaua magazinelor Fourchette. De asemenea livrăm cele mai gustoase Sushi în raza municipiului Chișinau. Livrarea costă doar 35 de lei în raza Chișinăului dar livrăm și la periferii, prețul diferă în dependență de locație. De la 299 de lei comanda, livrarea de sushi este gratis. Timpul de livrare depinde de numarul de comenzi care sunt în ora în care ați făcut comanda. De obicei e în jur de 60 minute. Cel mai comod e să faceți comanda online, astfel nu veti fi nevoit sa asteptați să vorbiți cu operatorul, doar veți fi informat cînd va ajunge comanda la Dvs.

#welovetokyosushimd

06 Dec, 2019
Vin bun cu sushi bun
09 Jan, 2018
Noi oaspeti in bucataria Tokyo Sushi