Categorii produs

În ultimele decenii, sushi a devenit din ce în ce mai popular în întreaga lume. Pentru momentele când vrei sa încerci preparate fine, sănătoase și gustoase, încearcă sushi de la Tokyo sushi.
Cea mai apreciată dintre mâncărurile tradiționale din Japonia.
Grija constantă pentru calitatea și prospețimea ingredientelor, originalitatea și servirea extravagantă, vor transforma Sushi Tort -ul in vedeta absoluta a serii.
Sushi Tort garantează o impresie impecabilă oriunde l-ai comanda: zi de naștere, aniversare sau petrecere corporativă. Și astfel, îmbinând estetica cu ingrediente de calitate, nu e de mirare că mâncarea este delicioasă și atât de apreciată peste tot în lume.

Comanda tortului se acceptată cu plata în avans (cu o zi înainte). Opțiunea de livrare pentru astăzi este posibilă, doar daca operatorul confirma informația dată.

Stativul, folosit pentru transportare și pentru servirea frumoasă a tortului trebuie returnat după utilizare în termen de 2 zile. La comanda acestui tort, trebuie să plătiți un avans de 500 de lei, care este returnat clientului după returnarea stativului.

Afișez toate cele 3 rezultate